Avís Legal

ÚS I FUNCIONAMENT DEL WEB:

Les pàgines del web de GSE Grues i Serveis d’elevació SL, són d’accés públic, lliure i gratuït, i els seus continguts són merament informatius i divulgatius. L’accés no implica per si només l’establiment de relació comercial entre GSE Grues i Serveis d’elevació SL i l’usuari.

L’usuari haurà de fer ús d’aquesta, de conformitat amb el present Avís Legal, la Llei i l’ordre públic. Per això, el titular d’aquesta Web no podrà assumir responsabilitat alguna que derivi de l’ús indegut, incorrecte o il·lícit de la mateixa i/o del seu contingut, així com per fraus de suplantació del nom de domini o altres de similars naturalesa.

GSE Grues i Serveis d’elevació SL, és titular de drets sobre determinades marques i logotips exposats en la pàgina, així com dels seus continguts, sense perjudici dels drets que corresponen als titulars de marques referenciades en les seves seccions. L’usuari es compromet a no utilitzar, reproduir, transmetre o difondre els textos, fotografíes, gràfics, logotips i imatges titularitat de GSE Grues i Serveis d’elevació SL o de les entitats referenciades, sense consentiment previ i per escrit. Aquesta limitació s’aplica també a tots aquells vincles a pàgines contingudes en recursos aliens. Qualsevol remissió autoritzada a les pàgines de GSE Grues i Serveis d’elevació SL suposarà una visualització completa de tots els continguts.

Aquesta pàgina Web podria oferir links a recursos o llocs d’Internet de titularitat aliena. La finalitat d’aquests enllaços és informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s’ofereixin en la Web de destinació. Per tot això, GSE Grues i Serveis d’elevació SL declina tota responsabilitat derivada d’accions u omissions comeses per aquests llocs Web, amb total independència i autonomia respecte als mateixos.

POLÍTICA DE PRIVADESA EN EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Per a donar compliment a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter Personal, GSE Grues i Serveis d’elevació SL informa que es troba adaptada a les prescripcions d’aquesta Llei i la normativa de desenvolupament, quant al tractament general de dades procedents de particulars.

No obstant això, s’informa a l’usuari que les dades personals subministrades a través de la pàgina Web serviran per a resoldre la qüestió plantejada, si bé aquestes dades, una vegada resposta la consulta o suggeriment, seran rigorosament cancel·lades, pel fet de que no seran emmagatzemades ni incorporades a cap fitxer de dades personals que hagi de ser objecte de protecció d’acord amb la Llei.

L’usuari accepta l’ús de mecanismes tècnics per a l’elaboració d’estadístiques d’accés Web que en cap cas permetran la seva identificació present ni futura.

Al subministrar la seva adreça de correu electrònic, l’usuari autoritza la seva ocupació com a mitjà de comunicació amb GSE Grues i Serveis d’elevació SL. Aquesta comunicació estarà relacionada directament amb l’atenció demandada per l’usuari, l’autorització del qual pot ser revocada en qualsevol moment de forma gratuïta mitjançant la remissió d’un e-mail a la següent direcció:

gse@gruesgse.com

Inici Hiab Grues de càrrega Equips de Ganxo i cadena Carretilles Grues forestals i de Reciclatge
Taller Mecànic Jonsered Gamma lleugera <10tm Gamma XR Gamma lleugera Grues "sobre camió"
Productes Multilift Gamma mitjan 10-23 tm Equips deslitzants LHS Gamma mitja Grues per muntatge estàtic
Contactar Moffet Roller Equips articulats i deslitzants LHZ Gamma pesada  
Situació     Equips de cadena    
Avís Legal          
GSE Grues i Serveis d’elevació | c.Técnica, 33 - 08740 - Sant Andreu de la Barca - Barcelona

sitemap